צלחת טחינה.jpg
תרמיל שומשום.jpg
שק שומשום.jpg

 ללא פשרות - איכותי

 ללא תוספות - טבעי

 ללא ספק - בריא

טחינה ארציאלי

10 סיבות טובות  לשלב טחינה ארציאלי בתפריט התזונה היומי

Fresh Produce

מקור לחלבון מהצומח

טחינה גולמית מכילה כמות גבוהה של חלבון. ב- 2 כפות טחינה גולמית יש כ- 6.5 גרם חלבון (לשם השוואה, ב- 2 כפות גבינה לבנה יש רק כ- 2.9 גרם חלבון)

1

003_optimized.jpg

מה לא אמרו על טחינה? טחינה זה החיים!
היא טעימה, היא בריאה, היא ממלאת אותנו אושר ושמחה.
אומרים שאנחנו מתבגרים כשאנחנו מפסיקים להוסיף קטשופ לכל מנה ומתחילים לשים טחינה. תכל'ס - צודקים.
מה לא בא טוב עם טחינה? אפשר לשלב אותה בכל מנה, ארוחה וקינוח והכי טעים זה אפילו פשוט ככה. טחינה. גולמית. אמיתית. על צנים טוב, בסלט, בשייק... איפה לא?

אז אתם מוזמנים להכיר את טחינה ארציאלי - טחינה גולמית אמיתית
תוצרת הארץ. עם ריח משכר וטעם מהפנט היא מנצחת באיכות וגם בערכים התזונתיים! בצניעות ובפשטות שלה - היא פשוט ממכרת!

הסיפור שלה הוא קצת מופלא

אי שם בקצה העולם, במקום בו המדבר נפגש עם הים מספרים על מפעל בוטיק קטן

שמייצר את הטחינה הסודית של העיר הדרומית.

טחינה גולמית אמיתית שמיוצרת מחומר גלם אחד בלבד - שומשום אתיופי משובח במיוחד.

 

תהליך הייצור הייחודי אינו עושה שימוש במלח, או באף תוספת אחרת לפיכך הטחינה המתקבלת היא טבעית לחלוטין.

הייבוש והקליה בטמפרטורה נמוכה מעניק לשומשום ארומה אגוזית משכרת 

והטחינה באבן הריחיים משלימה את החוויה לטעם לא פחות מממכר.

הטחינה המלאה שלנו - מלאה באמת!! משומשום מלא ולא מקולף. מלאה בערכים תזונתיים ועשירה בטעמים.

 

לטעום. להתאהב. להתמכר

המפעל קיבל את תו 'מיוצר בישראל' ומקפיד על סטנדרטים גבוהים בתהליכי הייצור, בסביבת הייצור ובהון האנושי שלוקח חלק בעיבוד המוצר עד להשגת התוצאה הטובה ביותר עבורכם!

הייצור נעשה בפיקוח וברישיון יצרן מטעם משרד הבריאות.
למפעל כשרות לפסח בכל ימות השנה - השגחת כשרות מטעם המועצה הדתית באילת ובד"צ (בית יוסף)

infosec.jpg