טחינה ירוקה

היא מלאה בבריאות, מפוצצת בטעמים - טחינה ירוקה. קבלו את המתכון

מצרכים: 1 כוס מי קרח (מים קרים מאד)

1 כוס טחינה גולמית ארציאלי

חצי צרור פטרוזיליה קצוץ

2 שיני שום קלוף לימון סחוט לפי הטעם

מלח לפי הטעם

הוראות הכנה:

1. בכלי מתאים מוזגים מים קרים ומכניסים את

הפטרוזילה. קוצצים / טוחנים בעזרת מוט בלנדר למיצוי הטעמים והצבע של הפטרוזיליה

2. מוסיפים את הטחינה והשום וטוחנים שוב

3. מוסיפים מיץ מלימון סחוט ומלח לפי הטעם

4. במידה והטחינה סמיכה - מוסיפים קצת מים קרים. במידה והטחינה דלילה - מוסיפים מעט טחינה גולמית


56 צפיות

פוסטים אחרונים

הצג הכול