היא מלאה בבריאות, מפוצצת בטעמים - טחינה ירוקה. קבלו את המתכון
מצרכים: 1 כוס מי קרח (מים קרים מאד)
1 כוס טחינה גולמית ארציאלי
חצי צרור פטרוזיליה קצוץ
2 שיני שום קלוף לימון סחוט לפי הטעם
מלח לפי הטעם
הוראות הכנה:
1. בכלי מתאים מוזגים מים קרים ומכניסים את
הפטרוזילה. קוצצים / טוחנים בעזרת מוט בלנדר למיצוי הטעמים והצבע של הפטרוזיליה
2. מוסיפים את הטחינה והשום וטוחנים שוב
3. מוסיפים מיץ מלימון סחוט ומלח לפי הטעם
4. במידה והטחינה סמיכה - מוסיפים קצת מים קרים. במידה והטחינה דלילה - מוסיפים מעט טחינה גולמית
Comments