הטעם משגע, ההכנה כל כך פשוטה. איך אפשר שלא להתאהב בלחם הטחינה הזה?
מצרכים: 6 כפות טחינה גולמית ארציאלי*
4 ביצים
2 כפות דבש / סילאן
1 כפית סודה לשתיה
* לקבלת ערכים תזונתיים גבוהים יותר וטעם עשיר - מומלץ להשתמש בטחינה ארציאלי משומשום מלא
תוספות אפשריות:
1 כוס תערובת גרעיני חמניה, זרעי שומשום, אגוזי פקאן קצוצים, זרעי פשתן
הוראות הכנה:
1. מחממים מראש תנור ל- 180 מעלות
2. מכניסים לקערה את כל המצרכים (ללא התוספות) וטורפים לתערובת אחידה.
3. 3/4 מכמות התוספות מכניסים לבלילה ומערבבים
4. יוצקים לתבית אינגליש קייק משומנת היטב ומפזרים מעל את יתרת התוספות
5. אופים כ- 30 דק' עד שהלחם משחים ומתייצב.
פורסים רק לאחר שמתקרר
הלחם הזה נחטף ממש מהר! מומלץ להכפיל כמויות (-:
Comments