top of page

לחם טחינה

הטעם משגע, ההכנה כל כך פשוטה. איך אפשר שלא להתאהב בלחם הטחינה הזה?

מצרכים: 6 כפות טחינה גולמית ארציאלי*

4 ביצים

2 כפות דבש / סילאן

1 כפית סודה לשתיה


* לקבלת ערכים תזונתיים גבוהים יותר וטעם עשיר - מומלץ להשתמש בטחינה ארציאלי משומשום מלא


תוספות אפשריות:

1 כוס תערובת גרעיני חמניה, זרעי שומשום, אגוזי פקאן קצוצים, זרעי פשתן

הוראות הכנה:

1. מחממים מראש תנור ל- 180 מעלות

2. מכניסים לקערה את כל המצרכים (ללא התוספות) וטורפים לתערובת אחידה.

3. 3/4 מכמות התוספות מכניסים לבלילה ומערבבים

4. יוצקים לתבית אינגליש קייק משומנת היטב ומפזרים מעל את יתרת התוספות

5. אופים כ- 30 דק' עד שהלחם משחים ומתייצב.

פורסים רק לאחר שמתקרר



הלחם הזה נחטף ממש מהר! מומלץ להכפיל כמויות (-:


פוסטים אחרונים

הצג הכול

Comments


bottom of page