כמה פשוטה - ככה טעימה. טחינה לבנה עם נגיעות שום וטאצ' של לימון. זה הכל.
מצרכים:
1 כוס מי קרח (מים קרים מאד)
1 כוס טחינה גולמית ארציאלי
2 שיני שום קלוף לימון סחוט לפי הטעם
מלח לפי הטעם
הוראות הכנה:
1. בכלי מתאים מערבבים את הטחינה ומי הקרח עד לקבלת בלילה אחידה
2. מוסיפים 2 שיני שום טרי כתוש
3. מוסיפים מיץ מלימון סחוט ומלח לפי הטעם
4. במידה והטחינה סמיכה - מוסיפים קצת מים
קרים. במידה והטחינה דלילה - מוסיפים מעט טחינה גולמית.
מי קרח הם מה שגורם לטחינה להפוך ללבנה במיוחד
Comentários