טחינה לבנה

כמה פשוטה - ככה טעימה. טחינה לבנה עם נגיעות שום וטאצ' של לימון. זה הכל.


מצרכים:

1 כוס מי קרח (מים קרים מאד)

1 כוס טחינה גולמית ארציאלי

2 שיני שום קלוף לימון סחוט לפי הטעם

מלח לפי הטעם


הוראות הכנה:

1. בכלי מתאים מערבבים את הטחינה ומי הקרח עד לקבלת בלילה אחידה

2. מוסיפים 2 שיני שום טרי כתוש

3. מוסיפים מיץ מלימון סחוט ומלח לפי הטעם

4. במידה והטחינה סמיכה - מוסיפים קצת מים קרים. במידה והטחינה דלילה - מוסיפים מעט טחינה גולמית.


מי קרח הם מה שגורם לטחינה להפוך ללבנה במיוחד

180 צפיות

פוסטים אחרונים

הצג הכול