שקוף שזה ארציאלי - כל הסודות נחשפים

כי יש טחינה ויש..... טחינה ארציאלי. אנחנו נתקלים לא פעם בשאלה "מה כל כך מיוחד בה??" מה ההבדל בינה לבין הטחינות האחרות? תכף תגלו.


אבן ריחיים מסורתית. התמונה להמחשה בלבד

זוכרים שהיתה תוכנית בעובדה על סוכני השטח שחצו קווים (תרתי משמע) לשטחים בשביל לרכוש טחינה איכותית....? מאז אנחנו פשוט לא נרגענו והחלטנו לחשוף את "הסוד השמור של האילתים" על מפעל בוטיק קטן שמייצר טחינה אלוהית. השמש והחום האילתי גורם לטחינה שלנו להיות אחרת. איך אחרת? נסביר. לכאורה, לייצר טחינה זה די פשוט, לא? לוקחים שומשום, שוטפים, מקלפים, קולים, טוחנים... מה הביג דיל? אז זהו - שזה לא בדיוק ככה.

על קצה המזלג נסביר ששומשום בדומה לענבים מהם מייצרים יין מושפע מתנאי האקלים והסביבה בה הוא גדל ולפיכך יש הבדלים בטעמים, בארומות, במרקמים ובערכים התזונתיים. מעבר לכך, גם אופן ותהליך הייצור בין יצרן אחד לאחר - שונה. קו הייצור, משך התהליך, טמפ' הקליה, אופן הטחינה וכו'...


אז מה כל כך מיוחד אצלנו? נשמח להסביר:


ללא פשרות - חומר גלם איכותי. אנחנו מייצרים משומשום אתיופי מזן חומרה בלבד!

ללא תוספות - אנחנו לא מוסיפים שום חומר לטחינה, אפילו לא מלח. הטחינה טבעית - נכנס שומשום - יוצאת טחינה.

ללא ספק - אנחנו לא רק מאמינים, אלא יודעים בוודאות שהטחינה שלנו איכותית. איך אנחנו יודעים שהיא איכותית?

נסביר.

תוצרת הארץ - זה נשמע טריוויאלי, אבל אין לכם מושג כמה טחינות שאתם רואים על המדף הן מיובאות... אז אנחנו מתגאים בתוצרת כחול לבן - הטחינה נושאת את תו 'מיוצר בישראל'

חומר הגלם - 100% טבעי. 100% איכותי

קיימות - הטחינה נארזת במיכלי זכוכית ממוחזרים (גם הם תוצרת הארץ) הניתנות למיחזור ולשמירה על איכות הסביבה.

שקיפות - אין לנו מה להסתיר ואנחנו אפילו גאים במוצר שלנו לכן מיכלי הזכוכית הם שקופים לחלוטין. (אגב, תופתעו אולי אפילו לראות את תחתית הצנצנת... כן, בטחינה שלנו אשכרה משתמשים הכל הטחינה)

תהליך הייצור - תהליך ייחודי ללא שימוש במלח בקילוף השומשום (בטחינה הרגילה) ומצד שני - ללא קילוף בטחינה משומשום מלא!

טחינה משומשום מלא

הטחינה - טחינה אחת ויחידה באבן ריחיים לקבלת תוצאה טבעית לשמירה על הערכים התזונתיים

הערכים - כל אלו שצוינו למעלה וכמובן גם התזונתיים - 4 מ"ג נתרן בלבד!! בטחינה משומשום מלא. 6 מ"ג ברגילה. 872 מ"ג סידן !! בטחינה משומשום מלא. 237 מ"ג ברגילה.

(העיפו מבט בטחינה שנמצאת אצלכם היום במטבח ותשוו את הערכים...)

שכחנו לציין שהיא גם נושאת בגאווה את תו 'ויגן פרנדלי', כשרות של רבנות אילת ובד"צ בית יוסף.


נו, טוב. אז? מה זה אומר? זה לא שלא היינו בטוחים במוצר שלנו, אבל רצינו לקבל על זה 'אישור' חיצוני - אז שלחנו טעימות לכמה שפים ומומחים לטחינה ואלו התגובות שקיבלנו -

"איזה טעייייייים" "המלאה אגדית" "איזו ארומה משגעת" "מיוצרת כמו שצריך" "המלאה מפתיעה וטעימה מאד"

ואז שף אחד צעיר במיוחד בא וסיכם: "וואו.WOW. טחינה בת #@$%"

נותרנו ללא מילים. נשאר לנו רק לחלוק איתכם את הסוד הזה.

7 צפיות

פוסטים אחרונים

הצג הכול