המתכון ששבר את הרשת עם אלפי לייקים, תיוגים, תגובות ושיתופים. 10 דקות וההנאה מובטחת
מרכיבים: (לכ- 4 טורטיות)
לתערובת הבשר:
1/2 קילו בקר טחון (מומלץ עם שומן כבש)
1 בצל בינוני קצוץ דק
1/2 צרור פטרוזיליה קצוץ
מלח ופלפל לפי הטעם
תוספות אפשריות לאוהבים:
שן שום קצוצה
פלפל חריף ירוק
ההכנה:
ע"ג טורטיה גדולה משטחים רבע מכמות הבשר
לשכבה דקה ואחידה במרחק מה מגבולות הטורטיה.
מקפלים 2 צידי הטורטיה כמו מעטפה.
מגלגלים הדוק לרול סגור
מחממים מחבת (רגיל/פסים) בחום בינוני
מניחים וצורבים את הטורטיה היטב מכל הצדדים.
חוצים את הטורטיה באלכסון וצורבים את החלק החשוף הפנימי להשלמת העשיה של הבשר.
מגישים לצד סלט עגבניות פיקנטי וטחינה לבנה.
* מצ"ב הסבר מצולם
Comments